Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi


Fshati Podajva, masivi më i madh i qershive në Lludogorie – ditët e fundit të mbledhjes së sivjetshme të të korrave të këtij viti. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Sofja, Dita e Lartësimit të Kryqit të Nderuar. Liturgjia e shenjtë e arkiereve në kishën “Lartësimi i Kryqit të Nderuar”. Foto: BGNES

botuar më 20-09-14 10.54.PD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Pllovdiv, panairi tradicional i zanateve popullore sivjet organizohet nga 10 deri më 13 shtator. Në të prezantohen më se 15 zanate popullore dhe shumë artikuj artizanal. Foto: BTA

botuar më 20-09-10 4.00.MD

Bullgaria në fotografi

Fshati Ezerec, Bullgari Verilindore, një pentagram kureshtar. Foto: EPA/BGNES  

botuar më 20-09-09 5.15.MD