Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

| rinovuar më 20-04-07 3.58.MD

Varna. Kopshti pranë detit – i stolisur me dhjetëra mijë tulipanë dhe vjollca, por për fat të keq pa asnjë vizitues. Foto: BTA

Liqeni artificial “Trakiec", më i madhi në bashkinë e qytetit Haskovo (Bullgari Qendrore Jugore), është me kapacitet të plotë pas reshjeve të dendura ditët e fundit. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Qyteti danubian Ruse, Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, 1 qershorin, rruga qendrore e këmbësorëve. Foto: BTA

botuar më 20-06-01 2.50.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Varna, në pritje të stinës së re turistike. Foto: BTA

botuar më 20-05-29 2.20.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Pllovid, Dita e Spasit në kishën “Ngjitje të Zotit Krisht në Qiej”. Foto: BTA

botuar më 20-05-28 2.59.MD