Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

| rinovuar më 20-04-01 3.47.MD

Gabrovo (Bullgari Qendrore), kryeqyteti bullgar i humorit – për herë të parë që prej vitesh pa atmosferë festive më 1 prill – Dita e Shakasë. Foto: BTA

Sofja, një prej dy aeroplanëve të cilët sot mbërrijnë në kryeqytet. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Kallofer, 2 qershor – Dita e Hristo Botevit dhe të të vdekurve për çlirimin dhe pavarësinë e Bullgarisë. Foto: BTA​

botuar më 20-06-02 2.51.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti danubian Ruse, Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, 1 qershorin, rruga qendrore e këmbësorëve. Foto: BTA

botuar më 20-06-01 2.50.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Varna, në pritje të stinës së re turistike. Foto: BTA

botuar më 20-05-29 2.20.MD