Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Gjykata e Sofjes sanksionoi me 5 mijë euro një shkelës të karantinës

Foto: BGNES

Në një seancë të zhvilluar nëpërmjet  Skype Gjykata e Rrjetit Gjyqësor të Sofjes mori vendim për masë shtrënguese garanci pasurore për shumën 5 mijë euro për një burrë, i cili qëllimisht i ka shkelur kushtet e karantinës.

Para kësaj personi ka qenë ndaluar për 72 orë për mosrespektimin e karantinës së detyrueshme 14-ditësh. Pas kthimit të tij nga Suedia me fluturim përmes Frankfurtit, ai ka refuzuar të nënshkruajë dokumentet e ofruara nga autoritetet kufitare dhe ka treguar mospërfillje ndaj përpjekjeve të nëpunësve të aeroportit t’i kryejnë detyrat e tyre.


Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita 89

Nuk do të ketë brifingje për koronavirusin. Shtabi Operativ Kombëtar e vazhdon punën e vet deri në fund të vitit Ditën e 100 të punës së vet Shtabi Operativ Kombëtar ndërpreu konferencat e përditshme për shtyp me vendim të Kryeministrit..

botuar më 20-06-04 8.39.MD

Në Parlament parashtruan një projektligj kundër varësisë nga lojërat e fatit

Kazino dhe salla të lojërave të fati të ketë vetëm në hotelet me 5 yje, në vendpushimet kombëtare dhe në vendbanimet deri në 20 km larg kufirit shtetëror. Këtë e propozon në një projektligj kundër varësisë nga lojërat e fatit zëvendëskryetari i..

botuar më 20-06-04 7.56.MD
Pikëkalimi Stanke Lisiçkovo

Të gjithë që mbërrijnë nga Maqedonia e Veriut duhet të vendosen në karantinë 14 ditore

Ministri i Shëndetësisë dha urdhër, me të cilin vendos karantinë 14 ditore për personat që mbërrijnë në Bullgari nga Maqedonia e Veriut. Ndërkaq, ky urdhër anulon karantinën 14 ditore për shtetasit që mbërrijnë nga Bosnja e Hercegovina dhe..

botuar më 20-06-04 7.23.MD