Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

| rinovuar më 20-02-21 4.52.MD

Varna, banorët më të rinj të zooparkut të qytetit, të cilët lindën gjatë javës së fundit. Foto: BTA

Plovdivi. Shëtitje në parkun e Qytezës së e Panairit, ku shihen shenjat e para të pranverës. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Varna. Kopshti pranë detit – i stolisur me dhjetëra mijë tulipanë dhe vjollca, por për fat të keq pa asnjë vizitues. Foto: BTA ​ Liqeni artificial “Trakiec", më i madhi në bashkinë e qytetit Haskovo (Bullgari Qendrore Jugore), është me kapacitet të..

rinovuar më 20-04-07 3.58.MD

Bullgaria në fotografi

Varna, erë e fortë verilindore dhe dallga të mëdha. Sot porti i Varnës është mbyllur, lundrimi në rajon është pezulluar.​ Foto: BTA

botuar më 20-04-06 3.27.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, Stadiumi i CSKA-së në Kopshtin e Borisit i mbuluar me dëborë. Foto: BTA

botuar më 20-04-03 3.55.MD