Eмисия новини
от 20.00 часа
Kuvendi Popullor në Sofje

Bullgaria kërkon përmes BE-së 1 mln. teste për COVID-19

Kuvendi Popullor miratoi veton e Presidentit Rumen Radev mbi tekstet kontradiktore të Ligjit për masat në gjendjen e jashtëzakonshme , të votuara në lidhje me epideminë e koronavirusit. Motivet e Presidentit janë se me disa dispozita të këtij..

23.03.20 18:05 |

Bulgaristan, AB aracılığıyla 1 milyon COVID-19 testi istiyor

Parlamento, Cumhurbaşkani Rumen Radev'in Olağanüstü hal önlemleri Yasası'nda koronavirüs salgını işe ilgili tartışmalı metinlere dayattığı vetoyu kabul etti. Cumhurbaşkanının gerekçeleri, bazı hükümlerin ifade özgürlüğü hakkını ihlal ettiği..

23.03.20 18:01 |

İş dünyasından Cumhurbaşkanı Radev’in Olağanüstü Hal Yasası veto kararına destek geldi

Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhurbaşkanı Rumen Radev’inOlağanüstü Hal Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler ve Kararlar Yasası’nın bazı metinlerine uyguladığı vetoyu destekledi. Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası, spekülasyonla mücadele..

23.03.20 12:57 |

Bulgarian business sector voices support for President's veto on State of Emergency measures bill

The Bulgarian Chamber of Commerce and Industry has voiced its support for the President's veto on certain texts of the State of Emergency measures and actions bill. The members of the BCCI oppose the state regulation of prices as a way of combating..

23.03.20 12:54 |
btpp

La Empresa respalda el veto del presidente de Bulgaria a la Ley del Estado de Alarma

La Cámara de Industrias y Comercio de Bulgaria ha respaldado el veto del jefe de Estado búlgaro a preceptos de la Ley de Medidas y Actuaciones durante el estado de emergencia nacional. La Cámara se opone a la regulación de los precios por parte del..

23.03.20 12:52 |

Biznesi përkrahu veton e Presidentit mbi Ligjin për Gjendjen e Jashtëzakonshme

Dhoma Bullgare e Tregtisë dhe Industrisë përkrahu veton e Presidentit mbi tekstet e Ligjit për Masat dhe Veprimet gjatë kohës së gjendjes së jashtëzakonshme. Dhoma është kundër rregullimit shtetëror të çmimeve si mënyrë për luftimin e spekulimit. Sipas..

23.03.20 12:48 |

Parliamentary Legal Committee endorses President's veto on State of Emergency measures bill

The members of the Legal Affairs Committee at the Bulgarian parliament have endorsed unanimously the veto imposed by President Rumen Radev on certain clauses in the State of Emergency measures bill . On March 22, the President announced that he was..

23.03.20 10:38 |

Halk Meclisi Adalet Komisyonu Olağanüstü Hal Yasası vetosunu destekledi

Parlamento Adalet Komisyonu milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Rumen Radev’inOlağanüstü Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler ve Kararlar Yasası’nın bazı metinlerine uyguladığı vetoyu, oybirliğiyle destekledi. Dün Cumhurbaşkanı Radev, spekülasyonla..

23.03.20 10:23 |

Komisioni i Çështjeve Juridike në Parlament përkrahu veton mbi Ligjin për Gjendjen e Jashtëzakonshme

Deputetët e Komisionit Parlamentar të Çështjeve Juridike përkrahën njëzëri veton e Presidentit Rumen Radev mbi tekstet në Ligjin për masat dhe veprimet gjatë kohës së gjendjes së jashtëzakonshme. Ditën e diel Presidenti bëri të ditur se është..

23.03.20 10:13 |

La Comisión Jurídica del Parlamento respalda el veto a la Ley de Alerta Nacional de Bulgaria

Los diputados de la Comisión Parlamentaria de Asuntos Jurídicos han respaldado por unanimidad el veto del jefe de Estado, Rumen Radev, sobre preceptos de la Ley de Medidas y Actuación durante el estado de emergencia nacional. El 22 de marzo el..

23.03.20 10:05 |
Всички новини: днес | вчера