Eмисия новини
от 23.00 часа

Kali i Przewalskit nga Zooparku në Dobriç do të transferohet në Gjermani në kuadrin e një programi ndërkombëtar për mbarështim

Pela trevjeçare Stanka në kohë të afërt do të transferohet nga Qendra për Mbrojtjen e Natyrës dhe Kafshëve në qytetin bullgar Dobriç në qytetin gjerman Karlsrue. Ky transferim realizohet në kuadrin e një programi ndërkombëtar të mbarështimit të..

15.03.20 11:30 |

Në fshatin Baçevo, rajoni i qytetit Razllog, shënojnë Ditën e Shën Theodhorit me gara me kuaj

Sipas besimeve popullore që pas Ditës së Shën Theodhorit, e cila gjithnjë bie të shtunën e parë pas të dielës së të Lidhurave të Djathit, dita fillon të zmadhohet, ndërsa   moti bëhet gjithnjë e më i ngrohtë. Konsiderohet se kjo ditë secili që ka..

07.03.20 09:05 |
Всички новини: днес | вчера