Eмисия новини
от 03.00 часа

“Shën Nikolla farkëton patkonjtë e kalit”

Kur vjen muaji dhjetor, në Bullgari festat sikur janë më shumë se ditët e zakonshme të punës. Pavarësisht nga moria e detyrave të shumta dhe të ngutshme, të zakonshme për ditët para Krishtlindjeve, “vala” prej ditëve të emrit dhe çdo lloje shkaqesh për të..

06.12.19 15:15 |
Shën Varvara

Më 4 dhjetor Kisha Ortodokse respekton Martiren e Madhe Shën Varvara

Sot respektojmë Martiren e Madhe të Krishtere Shën Varvara. Ajo konsiderohet mbrojtëse e të gjithë njerëzve të cilët vdesin papritmas dhe nuk kanë kohë për pendim dhe për kungimin e shenjtë. Shën Varvara lindi në fund të shekullit të tretë në Azinë e Vogël..

04.12.19 11:27 |
Всички новини: днес | вчера