Angell Kodinov me dy medalje nga Kampionati Botëror i kajkut

Angell Kodinov
Foto: Sportal.bg

Angell Kodinov fitoi medaljen e bronztë në disiplinën 200 metra kanoe për një person në Kapmionatin Botëror të kanoe-kajakut për të rinj në moshë deri më 23 vjeç në Rumani. Arritja e tij në këtë distancë ishte 39.947 sekonda. Ky është medalja e dytë e bullgarit në këtë kampionat pasi më parë ai u bë i treti në distancën 1000 metra.


Më shumë nga rubrika

Një prezantim i shkëlqyer i gjimnasteve bullgare në Minsk

Ansambli bullgar i gjimnastikës ritmike fitoi në çallënxh kupën Botërore në Minsk medalje të arta në kombinimin e përzier me 3 rreth dhe dy palë shkop, si dhe medalje të bronzta në 5 top. Përpara kësaj bullgaret fituan argjend në shumëgarëshin. Në..

botuar më 19-08-19 10.48.PD
Nikolla Stançev

U inaugurua një Shteg i Famës Olimpike në qytetin bregdetar Sveti Vllas

Në qytetin tonë bregdetar Sveti Vllas pranë Detit të Zi u inaugurua një Shteg i Famës Olimpike me imazhet e të gjithë sportistëve bullgarë që kanë fituar medalje të arta olimpike. Në shteg u vendosën basorelievet e 48 sportistëve bullgarë që kanë fituar..

botuar më 19-08-16 4.37.MD
Rumjana Nejkova

11 vjet nga titulli i fundit olimpik i Bullgarisë

Sot mbushen 11 vjet nga titulli i fundit olimpik për Bullgarinë. Gjatë vitit 2008 kampione në Pekin u bë Rumjana Nejkova në skif, bëri të ditur sportal.bg. Në karrierën e saj të pasur Rumjana Nejkova ka një komplettë plotë medaljesh në kanotazh nga..

botuar më 19-08-16 4.13.MD